Од стране Енвиронментал-невероватан израз модерности, Пертх, Аустралија03

Westbury Crescent Ресиденце архитекте Давид Barr

Додатак је подигнут на месту самосталне вешернице, у основи непродуктивне утилитарне собе која није била превише потребна. Стога је одлучено да се замени ергономским и практичним кухињским и трпезаријским простором. Повезивање унутрашњег простора са спољним простором врши се кроз прозоре, величине од пода до плафона. Купатило са модерном вешерницом су савршено проветрене локације, у комбинацији са високом приватношћу.

Westbury Crescent Ресиденце архитекте Давид Barr

Ниске цене валовите плоче, које су обложене спољном страном структуре, савршено се разликују од зидова од опеке старе зграде. Током дана, природно осветљење обезбеђују прозирни прозори, док након заласка сунца, функција прикривања преузима ЛЕД сијалице које троше врло мало електричне енергије. На овај начин се ствара економичност на коју су се аутори фокусирали, односно све што би требало да одговара пројекту паметне куће.

Westbury Crescent Ресиденце архитекте Давид Barr
Westbury Crescent Ресиденце архитекте Давид Barr
Westbury Crescent Ресиденце архитекте Давид Barr
Оцените овај чланак
( Још нема оцена )
Додајте коментаре

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: