Бетон, стакло и грамур: креативни дизајн за кућу од стране Енвиронментал, Кејптаун, Јужна Африка

vk1-house-by-greg-wright-architects
vk1-house-by-greg-wright-architects
vk1-house-by-greg-wright-architects
vk1-house-by-greg-wright-architects
vk1-house-by-greg-wright-architects
Оцените овај чланак
( Још нема оцена )
Додајте коментаре

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: